Knog

Pren forma amb aquesta entrada una nova sèrie anomenada Melbournians. Des de Barcelona no era conscient de la quantitat de pàgines, marques, colectius que venen d’Austràlia i ara més concretament de Melbourne. Sense anar més lluny, l’altre dia anava en bici i vaig passar per davant de la “botiga” Knog que veieu a la foto. M’hi vaig apropar i no, no és una botiga, és la seu central de Knog, que jo no sabia, però que és aquí a Melbourne, a Richmond!! (un barri molt cèntric). Podria escriure molt sobre Knog, especialment sobre les seves llums. Per als qui no les conegueu, us recomano que us feu una volta per la seva web. Jo en tinc unes i estic sorprès per que tot son detalls pensadíssims. A banda de que son lleugeres, donen molts lumens, molta autonomía, son estanques a l’aigua, tenen molts modes d’intermitència diferents… han pensat en coses que ningú més hi ha pensat. Tonteries com que es carreguen amb USB però directament s’endolla la llum a l’ordinador, sense cables que pots perdre al 3r dia. Tenen un mode de magarzemetge per no fer malbé la bateria si l’has de guardar més de 3 mesos, en que ella sola es descarrega fins als volts òptims de magatzematge, per endollar-la has d’apretar 2 segons així evites encendre-la sense voler quan la dus en una bossa o similar… la seva política medioambiental és perfecte, envoltoris mínims, tot fet amb material biodegradable, plàstic fet amb sucre de canya, tinta de soja… podria continuar molta estona. No us vull aborrir. Aquesta nova línia em té el cor robat!!

I keep myself surprised by the amount of products, groups, shops, websites that are Australian, particularly from Melbourne, which I had not heard of it until I got here. Knog is one example. The other day I passed by what I thought was a store Knog, but it was his headquarters! Turns out they’re from Richmond, a suburb located centrally in Melbourne.
Knog lights on I can only say good things. Products with a nice design, perfect performance, full of witty and thoughtful solutions, in addition to a strong environmental policy, of truth, of the convinced. Knog Love.

Knog_Melbourne

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s