Chapeau!

Estem d’enorabona. Hi ha unes quantes marques de roba de bici de nova fornada, amb estètica fina, disseny acurat, tria de materials estudiada… i una de les que han aparegut més recentment i que més m’agraden és Chapeau! M’encanta aquest Cafe Cycling Grey Jersey, així com la Merino Base Layer i els Arm i Leg Warmers. Digne de destacar és la política de preus continguts i assumibles per la majoria de ciclistes. També és interessant el coulotte amb tirants que presenta 2 models de badana, la verda, per un ciclista amb posició cicloturista, més aixecat o la badana vermella per a ciclistes amb posició racing. Estic a punt de fer una comanda!

We are in luck. There are a few brands of bike clothes newly made with fine aesthetics, careful design, very thought choice of materials … and one that have emerged more recently and I like it the most is Chapeau! I love this Cafe Cycling Jersey Grey and the Merino Base Layer and Arm and Leg warmers. Worthy of note is the adjusted pricing, afordable to the majority of cyclists. Also interesting is the coulotte with 2 models of chamois, the green for cyclist with upright position or red chamois for cyclists with racing position. I’m about to place an order!

Captura de pantalla 2013-05-02 a las 23.12.29

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s