Gregal o Tramuntana?

Fa 2 anys vaig tenir el plaer de ser dels pocs que varem prendre part a la primera Marxa Sportful-Arueda  i des d’aleshores no me l’he pogut treure del cap. Tenia moltes ganes de tornar-la a fer per tornar a travessar aquells paissatges agrestes, per carreteres poc o gens transitades i anar veient pobles blancs enfilats entre el verd de les estepes i el blau del mar. Però les condicions meteorològiques que es van aixecar diumenge passat no van engrescar a apartar la mirada de la carretera per mirar lluny. Fred a la línia de sortida, en seguida s’hi va sumar la pluja, que va fer acte intermitent de presència, però el que segurament va ser el més sorprenent per la majoria va ser el fort Gregal. Vent del Nordest, fred i humit que en alguns moments bufava tant enrabiat que costava mantenir-se sobre de la bicicleta. Aquest diumenge varem presenciar l’altra cara del paissatge mariner empurdanès, la cara més crua, diria jo. El recorregut, la organització i el tarannà de la marxa, immillorables.

Since I rode the first edition of the Sportful-Arueda Grandfondo, I really wanted to re-do it to get back through those wild landscapes, lonely roads between embedded white villages among the green of the steppes and the blue sea. But the weather that occurred last Sunday encouraged not lift the head to look away. Was cold in the starting line, then joined the rain that showed up intermittently, but what was probably the most surprising for most was the strong Gregale. North East wind, cold and humid that, at some moments, was blowing so furiously which cost stay on the bike. This Sunday we witnessed the other side of the seascape. The crudest face, I think. But the route, the organization and the character of the ride, unbeatable.

Captura de pantalla 2013-04-30 a las 20.29.18

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s