1a Gravel. Segarra!

El passat diumenge Gravel Magazine va organitzar la primera Gravel Ride. La Segarra va ser la comarca triada i la mítica Panadella el punt de trobada. Els més de 40 assistents no varem parar d’exclamar l’enorme sorpresa que experimentavem constantment mentre rodàvem per aquelles fantàstiques pistes envoltades de paisatges oberts, colorits i tranquils, i esquitxades de majestuosos però oblidats poblets. Ningú teniem ni ideia de que tinguéssim aquest paradís del Gravel tant a prop. Des d’aquí, moltes gràcies Eliseu per aquella gran jornada i per donar-nos a conèixer aquesta disciplina ciclísta. A sota, la segona gran sorpresa de la jornada, una petita mostra del magnífic reportatge que el fotògraf Adrià Zamel va fer de l’event mentre pedalava amb nosaltres amb la camara al coll.

Thanks to Eliseu Climent of Gravel Magazine, we enjoyed this past Sunday, the first  Gravel ride held in our land, more specifically, in la Segarra. Thanks also to the great photos that Adrià Zamel shot with Leica M8 that hung around his neck for the entire ride.

Captura de pantalla 2013-04-26 a las 13.56.42 Captura de pantalla 2013-04-26 a las 13.58.29 Captura de pantalla 2013-04-26 a las 13.59.20 Captura de pantalla 2013-04-26 a las 14.01.09Captura de pantalla 2013-04-26 a las 14.02.34

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s