SSEC 2013

Hi ha poques evidències gràfiques, però fa dues setmanes vaig participar al Campionat d’Europa de Single Speed que es celebrava a Sant Gregori. La gent de BiciOci, esplèndida com sempre, es va dedicar en cos i ànima en la organització d’un cap de setmana farcit d’activitat. Una sortida nocturns de benvinguda el divendres, un recorregut espectacular per a la cursa del campionat del dissabte pel matí i un traçat de película per la pedalada matinal de diumenge. Em costa escriure-ho, però podria estar entre les sortides de bici més maques que hagi fet mai. La tarda de dissabte va ser dedicada a les activitats freaks d’un campionat d’aquesta índole, com el campionat de llençament de bicis. Un cap de setmana memoràble en molt bona companyia.

There is little graphical evidence but two weeks ago I took part in the Single Speed European Championships ​​in Sant Gregori. People BiciOci, splendid as ever, waste tones of energy  organizing a weekend full of activity. A night ride on Friday as a  welcome, a spectacular route on Saturday morning’s championship race and a stunning ride for Sunday morning . I can hardly write, but could be among the most beautiful bike ride I’ve ever done. Saturday afternoon was dedicated to a championship freaks activities of this kind, as the bike shot championship. A memorable weekend in very good company.Joan al SSEC2013 de Sant Gregori

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s