Pearl Velo

Meravellosa la imatge d’aquesta botiga de bicis de Denver, CO. I sobretot, el seu Tumblr i el seu Instagram no tenen desperdici. No pot ser més de la meva corda! Gust per les fotografies precioses de localitzacions extraordinàries, pels productes fets amb carinyo i amb sentit estètic, i gust i cura per l’artesania. Lovely.

Wonderful image of this bike shop in Denver, CO. And above all, his Tumblr and Instagram have no waste. they care and appreciate everything I like! Taste for beautiful photographs of extraordinary locations, products made with love and aesthetic sense and love of craftsmanship. Lovely.

Pearl Velo

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s