Les classiquíssimes!

Ja hem vist algunes clàssiques d’un dia i alguna ha estat notícia i ens ha deixat imatges impactants, però demà comença la gran festa amb el Tour de Flandes, i diumenge que ve continua la festa amb l’altra gran entre les grans, la París-Roubaix. Sempre he tingut la sensació al veure-les des del sofà de casa que aquesta segona té més repercussió mediàtica, ha estat sempre més espectacular televisiva-ment parlant, amb edicions amb grans escapades, d’altres amb grans sprints, victòries mítiques com les de Museeuw, l’edició del pas a nivell… i sempre amb l’emotivitat del final al mític velòdrom, però des després d’haver tingut el plaer de fer les dues marxes cicloturistes del dia abans i haver pogut pedalar ambdós circuits i haver pogut gaudir en directe de la cursa dels pros, em quedo, sense cap mena de dubte amb De Ronde van Vlaanderen! Ambdues experiències molt recomanables. Si voleu experimentar la duresa descarnada del Pavé, sens dubte, la vostra és la París-Roubaix Challenge. A Ronde van Vlaanderen Cyclo, en canvi, el pavé es passa més lent i castiga molt menys, i sobretot, és un cap de setmana de festa nacional. Tot el país surt al llarg del recorregut a animar, els bars s’omplen de gent de tot gènere, edat i fesomia, que animen com a  bojos davant de teles o pantalles gegants esperant a que arribin al seu poble per sortir a animar-los en directe. És una experiència que qualsevol ciclista ha de viure un cop a la vida.

We have seen some one day classic races and one has made headlines and left us images, but the big feast starts tomorrow with the Tour of Flanders, and the party continues next Sunday with the other great among the great, the Paris-Roubaix. I always had the feeling, when viewed from the couch at home, that the latter has more media coverage, has always been more spectacular, televise speaking, editions with great breakaways, some with big sprints, mythical victories such as Museeuw’s, the years of the rail barrier… and always end with the emotion of the legendary velodrome, but having had the pleasure of doing two stage for touring cyclists a day before and being able to pedal both circuits and have been enjoying the race live from the pros, I remain, undoubtedly, with De Ronde van Vlaanderen! Both experiences are highly recommended. If you want to experience the stark harshness of pavés undoubtedly your race is the Paris-Roubaix Challenge. In Cyclo Ronde van Vlaanderen, however, passes the pavé slower and much less punished, and above all, is a weekend national holiday. The whole country goes along the route to encourage, the bars are full of people of all gender, age and appearance, cheering like crazy at the TVs or big screens waiting the peloton come to his village to encourage them live on the streets. It is an experience that any cyclist should live life once.

Museeuw win Paris-Roubaix 2000

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s