Ian S Walton

L’Ian S walton és el fotògraf, afincat a Barcelona, que hi ha al darrera de The Musette, un fantàstic web de fotoperiodisme molt especialitzat en ciclisme de carretera. L’Ian treballa regularment per revistes internacionals com Bicycling MagazineThe Outdoor TimesThe Ride Journal. Aquí teniu una miniostra del seu seguiment de la Volta a Catalunya que acabem de presenciar.

Ian S Walton is  the based in Barcelona photographer behind The Musette, a beautiful photojournalism site quite specialized in road cycling. Ian works regularly for magazines like Bicycling Magazine, The Outdoor Times, The Ride Journal. Here’s a small taste of its follow of the Volta a Catalunya we have just experienced.

Captura de pantalla 2013-03-27 a las 23.29.05Captura de pantalla 2013-03-27 a las 23.57.29Captura de pantalla 2013-03-27 a las 23.42.17

Anuncis

2 comments

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s