Buff International & Cape Epic 2013

No m’en puc estar de fer ressó de la magnífica cursa que les dues parelles de l’equip Buff Internacional han signat a la Cape Epic 2013 que va acabar ahir. Atenció que la parella formada pel Joan Llordella i el Marcel Zamora han acabat els 14ens a la general. Top 15. Per que us feu una ideia del que vol dir, els 13ens han estat la parella de l’equip Scott-Swisspower formada per Nino Schurter (Campió del món al 2012 i medalla de plata a Londres 2012) i Florian Vogel. Moltes felicitats també per la parella David Rovira i Pau Zamora per la seva 45ena posició. I també per il·lustrar què significa fer el 45 en aquesta Cape Epic, sapigueu que la parella que ha acabat en la 40ena posició era la formada per Urs Gerig i el 3 vegades campió del món de MTB, Thomas Frischknecht! Felicitats nanos! Sou molt grans!

I need echoing the superb race that the two International Buff couples have signed in the Cape Epic 2013 that ended yesterday. Note that the couple formed by Joan Llordella and Marcel Zamora have finished in 14 place overall. Top 15. To give you an idea of what does it mean, you must know that the 13 has been the couple of Scott-Swisspower team formed by Nino Schurter (World champion in 2012 and silver medal in London 2012) and Florian Vogel. Congratulations also to David Rovira and Paz Zamora for his 45 position. And to illustrate what means to do the 45 on the Cape Epic, know that the couple that finished in the 40th position was formed by Urs Gerig and the 3 times MTB World Champion, Thomas Frischknecht! Congratulations guys! You are great!

Pau Zamora. Cape Epic 2013

Anuncis

One comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s