Gran Fondo Ephrata + José Mandojana + Johnny Cash

Fa uns dies es va celebrar una de tantes casi anònimes curses de Gravel dels EUA. La Gran Fondo Ephrata, 80 milles per trams d’asfalt trencat i pistes en molt bon estat de l’extrem nord-oest d’aquell enorme pais. Aprofito la foto de sota per presentar-vos al José Mandojana, fotògraf, que malgrat el nom, és de Seatle, WA., qui de tant en tant fa fotos amb temàtica ciclista. El que m’ha motivat més a publicar aquest post, ha estat la música del vídeo. Hurt . Una cançó que m’encanta com fa aquí Johnny Cash.

A few days ago there was another of many Gravel races in the U.S.. The Gran Fondo Ephrata, 80 miles in broken asphalt sections and tracks in good condition of the northwest corner of this vast country. I take the photo below to present Jose Mandojana, photographer, who despite the name, is from Seattle, WA., who occasionally makes cycling pictures. What has motivated me more to publish this post, was the music in the video. Hurt. A song that I love such as Johnny Cash does here.

José Mandojana

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s