Terra de Maquis 2013

Enguany hauré de fer molta bicicleta de muntanya si no vull morir a la Mongolia Bike Challenge, així que miraré de fer algunes curses llargues del nostre calendari. La primera a la que m’he inscrit és la Terra de Maquis! Cursa de 230 km amb 6.500 m de desnivell + en dues etapes que ressegueixen tots els corriols del Bages. No sé si tots, però mes del 70% del recorregut és de corriol. Fa dos anys vaig tenir el plaer de fr un reconeixement d’un tram de 50 kilòmetres del recorregut i vaig al·lucinar de lo maco, tècnic, divertit i dur que va ser. És una cursa organitzada amb molta cura i passió pel OutCat club amb la col·laboració estreta de tota la comunitat de la comarca que es volca i ajuden a desbrossar camins, descobrir corriols. Una petita joia ben a prop de casa!

This year I will have to do a lot of mountain bike if do not want to die in the Mongolian Bike Challenge, so I’ll try to do some long races in our calendar. The first one that I have enrolled is Terra de Maquis. A 230 km race with 6,500 m of altitude in two stages walking all singletracks of Bages. I do not know if all, but more than 70% of the route is singletrack. Two years ago I had the pleasure make a recognition of a section of 50 kilometers of the route and how beautiful, technical, funny and hard it was! It is a race carefully and with lots of passion organized for OutCat club with the close collaboration of the entire community of the region that is rolling over help cleaning paths, finding trails. It’s a little gem close to home!

Terra de Maquis 2012

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s