World Cycle Race

Son dies de curses dures. Hem vist una Milan-San Remo molt dura per la climatologia, uns quants bons amics estan patint la duresa de les primeres etapes de la Cape Epic, però mireu que s’acaba de presentar! La segona edició de la World Cycle Race! A diferència de l’any passat qe només sortia de Londres, també es pot sortir de Singapur o d’Auckland. Però les normes bàsiques són les mateixes. Atenció! Sortint d’un d’aquests 3 punts, cada corredor haurà de recòrrer 29.000 km al voltant del planeta per tornar al punt de sortida, sense tornar sobre si mateix i passant per dos punts a les antípodes del punt de sortida. És una cursa d’una sola etapa, on el rellotge funciona continuament fins que els corredors han donat la volta al planeta i tornen al punt de partida. Hi haurà categoria amb assistència y en autosuficiència! Brutal, no?

We have seen a hard Milan-San Remo because of the weather and several good friends are suffering hard the early stages in the Cape Epic, but look what has just been presented! The second edition of the World Cycle Race! Unlike last year that just came out of London, you can also leave Singapore or Auckland. But the basic rules are the same. Attention! Leaving one of these three points, each rider must travel 29,000 km around the planet to return to the starting point without turning on itself and passing through two antipodal points of exit point. It is a single stage race, where the clock runs continuously until the runners have been around the world and return to the starting point. Categories will be assisted and self-sufficiency! Brutal, no?

Captura de pantalla 2013-03-18 a las 22.50.48

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s