Breck Epic

De curses de MTB per etapes n’hi ha moltes. Per aquestes contrades la Cape Epic i Titan Desert son les més conegudes i han esdevingut imprescindibles per a tots els aficionats. Però n’hi ha moltes més. Personalment em decanto per aquelles de mides més reduides, amb més contacte humà, amb un segell de personalitat més acusat i amb menys luxes. D’aquesta segona categoria i ben  aprop tenim la Transpyr. La Mongolia Bike Challenge potser és un extrem d’aquestes aventures per etapes, però a jutjar pel vídeo i del que he llegit, la Breck Epic podria ser la següent de la llista. Singletracks i més singletracks a les Rocky Mountains de Colorado.  Mireu el vídeo. Sobren les paraules.

There are many stages MTB races. For around here the Cape Epic and Titan Desert are the most popular and have become essential for all fans. But there are many more. Personally I prefer those smaller, with more human contact, with a hallmark of personality more pronounced and less luxury. In this second category and very close to home we have the Transpyr. The Mongolia Bike Challenge is perhaps one end of such adventures in stages, but judging by the video and what I’ve read, the Breck Epic might be the next on the list. Singletracks and more singletracks in the Rocky Mountains in Colorado. Look at the video. Words are unnecessary.

Captura de pantalla 2013-03-11 a las 23.10.09

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s