Geoff Waugh

Segona entrega de la sèrie dedicada a fotògrafs especialitzats en ciclisme dedicada al veterà britànic Geoff Waugh. Passejant per la seva web et pots remuntar al mundial de MTB del 1993, i pots fer el camí fins als nostres dies passant de mundial a mundial. Toca tant la MTB, com la carretera com el ciclocros, sempre amb un enfoc de reportatge del món de la competició, però captant fets inesperats, inclús divertits, però sempre amb una qualitat estètica inqüestionable. Una meravella, al meu entendre.

The second delivery of the series dedicated to specialized photographers in cycling focuses on the British, Geoff Waugh. Walking through its website you can trace the 1993 MTB World Champs, and you can make your way to the present day walking through almost all World Championships. Touch both MTB and road and cyclocross, always with a focus on reporting the the pros side, but capturing unexpected events, even funny, but always with an undeniable aesthetic quality.

Captura de pantalla 2013-02-27 a las 23.34.48 Captura de pantalla 2013-02-27 a las 23.42.45 Captura de pantalla 2013-02-27 a las 23.45.04 Captura de pantalla 2013-02-27 a las 23.54.29 Captura de pantalla 2013-02-27 a las 23.55.33

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s