NAHBS 2013 YouTube coverage!

Aquest cap de setmana ha tingut lloc el NAHBS 2013 a Denver, CO. M’hi encantaria poder-hi anar alguna vegada, però gràcies a la gran cobertura que li han donat a través del seu canal YouTube, tenim un tast del que han presentat gairebé tots els Framebuilders assistents. Hi ha més de 60 vídeos, i segurament n’aniran afegint en les properes hores. Es poden veure creacions de gairebé tots els constructors mítics, com Steve Potts, Strong Frames, Kish, Independent Fabrications, Mosaic, Moots, Bishop, Hunter, Sycip, Stinner, Retrotec, Soulcraft, Geekhouse… i sempre s’en descobreixen, com Kelson Bikes!

This weekend has been celebrated the NAHB 2013 in Denver, CO. I’d love to go someday, but thanks to the great coverage that have given through their YouTube channel, we can enjoy a good sample of what almost all participant Framebuilders showed. There are over 60 videos, and surely will be adding more in the coming hours. You can see creations of almost all legendary builders such as Steve Potts, Strong Frames, Kish, Independent Fabrication, Mosaic, Moot, Bishop, Hunter, Sycip, Stinner, Retrotec, Soulcraft, Geekhouse … and always discover new as, for example, Kelson Bikes!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s