BreadWinner Cycles

Avui ha començat el NAHBS 2013 a Denver, CO i dos dels més famosos i valorats framebuilders de Portland, Toni Pereira i Ira Ryan, a més a més de tenir-hi els seus respectius stands, han aprofitat aquest dia per donar a conèixer el naixement un nou projecte empresarial que han encetat junts. Es van entendre tant be quan van fer la Rapha Continental Bike, que han agafat el relleu d’aquella experiència per donar a llum una nova marca de bicicletes. BreadWinner és una nova marca que ofereix bicis i quadros fets a mà, però produits en serie per mirar d’abaratir els costos i reduir els temps d’entrega. Es presenten amb models de muntanya 29er, carretera, ciclocross, carretera-viatge, carretera-continental i commuting. Totes en acer, de magnífica factura i de preciosos acabats. Un model empresarial similar a Cielo, Independent Fabrications… Estem d’enhorabona!

Today started the NAHB 2013 in Denver, CO and two of the most famous and appreciated Portland framebuilders, Toni Pereira and Ira Ryan, have taken advantage of this day to present the birth a new business project have started together. They got on so well when they did Rapha Continental Bike, who took over from that experience to bring forth a new bicycles brand. Breadwinner is a new brand that offers bikes and handmade frames, but in series production to try to cut costs and reduce delivery times. They start with 6 models, a  29er mountainbike, road, cyclocross, road-trip, road, continental and commuting. All steel, of superb craftsmanship and beautiful finishes. A business model similar to Cielo, some Independent Fabrication lines… We’re in luck!

Captura de pantalla 2013-02-22 a las 20.41.43

Captura de pantalla 2013-02-22 a las 20.39.42

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s