2r and Bunyan Velo

Estem d’enhorabona! En el que portem de setmana han nascut 2 revistes digitals amb mooolt bona pinta!!! Totes dues de factura impecable, però amb temàtica i aproximació al ciclisme des de òptiques molt diferents. 2r ens mostra l’altra cara del ciclisme professional, històries del backstage, per dir-ho d’alguna manera. Bunyan Velo en canvi és una col·lecció de fotos precioses, articles i assajos, al voltant o inspirats o nascuts de l’experiència de viatjar en bicicleta.

We’re in luck! So far this week have been born two digital magazines sooo good looking! Both impeccably beautiful, but themed and optical approach to cycling from very different sides. 2r shows the other face of professional cycling, backstage stories, as it somehow. Velo Bunyan, however, is a collection of beautiful photos, articles and essays, around or inspired or born from the experience of traveling by bicycle.

 

Captura de pantalla 2013-02-20 a las 22.44.31Captura de pantalla 2013-02-20 a las 22.48.26

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s