Cache & Yeti with a Swrve Cap

Aquest vídeo no és rabiosa actualitat, però m’encanta i no me’n puc estar de publicar-lo!! M’agrada tot!! El bon rollito general, el protagonisme del gos, la roba, la gorra swrve, la bici, la motxilla, els camins… que per cert, oi que podria ser Collserola o el Montseny? I per cert, si no coneixieu swrve… és una de les marques pioneres fent roba de carrer pr anar en bici. Molt abans que Rapha, Levi’s, H&M… les coses com siguin!

I love this video! Although it have a time, I can not held publish it! I like everything in it! The general good vibes, the role of the dog, clothes, swrve cap, bike, backpack, trails … which incidentally, is it could be Collserola or Montseny, don’t you think? And by the way, if you did not know swrve … is one of the pioneers doing street clothes for cycling. Long before Rapha, Levi’s, H & M. .. it like it is!

Captura de pantalla 2013-02-19 a las 23.00.25

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s