24 hours in the Old Pueblo

Fa una estona que s’ha acabat la 14ena edició de les 24 hores de Old Pueblo a Tucson, AZ. Amb una ja clàssica i llarguíssima sortida “Le Mans” la cursa transcorre en un terreny obert, ple de single tracks, amb trams rocosos tècnics, que configura un circuit de 26 km amb uns 360 metres de desnivell acumulat +, sobre el que el primer classificat, enguany el Tinker Juarez, fa 13 voltes. Es impressionant la capacitat que tenen els nordamericans d’organitzar events ciclistes potents, amb organitzacions i infraestructures professionals on tot està previst, on hi van els corrdors professionals a competir, que tenen una forta repercussió mediàtica… però que alhora tenen segell personal del flipat de turno que ho ha parit. es respira un ambient familiar i distès, un punt hippie, si voleu, que dona la sensació d’estar a casa d’un amic més que en una cursa de referència!

A while ago it’s over the 14th edition of the 24 Hours in the Old Pueblo in Tucson, AZ. With a classical and very long Le Mans style start, race takes place in an open area, full of single tracks, with technical rocky sections, which configures a 26 km loop of with 360 meters of climbing +, on which the first classified, Tinker Juarez this year, runs 13 laps. It is impressive ability of Americans to organize powerful cycling events, with professional organizations and infrastructures, where everything is provided, where professional rider will compete, with a strong media impact… but, at the same time, with a strong personal stamp of the organizer, where the atmosphere is familiar and relaxed, with a hippie point, if you want, that gives the feeling of being at a friend’s house rather than a reference race!

Captura de pantalla 2013-02-17 a las 13.23.17

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s