Gravel Magazine

N’heu sentit mai a parlar del Gravel? Com diu un bon amic “Gravel és grava, matèria base d’una calçada. També mineral, terra.” I és que l’Eliseu s’ha llençat a l’aventura de portar a casa nostra aquesta disciplina ciclista que als Estats Units està en plena expansió, i ho fa, d’entrada, editant Gravel Magazine. Una revista digital dedicada al Gravel, la llarga distància, l’autosuficiència i les bicicletes Vintage,  i ho fa tocant tots els pals, fent comparatives de material, cròniques de viatges, assaigs sobre temes de fons (cartografia, fotografia…), compartint rutes… i sempre amb una escriptura rica, cuidada i suggerent. Però Gravel Magazine també ens porta el Gravel a Catalunya des de l’acció ja que organitzarà sortides, viatges i aventures graveleres, o gravelianes! Jo ja estic mirant bicis!

Have you heard about Gravel? As a good friend says “Gravel is gravel, a road base material. Mineral Also, land.” And is that Eliseu has launched to the adventure to bring us this cyclist discipline which in America is booming, and so, first, by editing Gravel Magazine. A digital magazine dedicated to Gravel, long distance, self-sufficiency and Vintage Bicycles, and does so from all possible views, making product comparisons, travel chronicles, essays on fundamental issues (cartography, photography …), sharing routes … and always with a rich, neat and inviting writing. But Gravel Magazine also brings the Gravel from the action since organizing Gravel rides, travels and adventures in our lands! I’m already looking bicycles!

Captura de pantalla 2013-02-15 a las 00.35.05

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s