Transpyr Road

L’any passat vaig tenir la sort de ser un dels pocs afortunats que varem poder testar part del recorregut de la Transpyr Road, en fase de proves en aquell moment, però que fa uns dies s’ha presentat en societat en tota la seva extenssió. La prova es desenvolupa en paralel a la germana gran de BTT, i consta de 8 etapes de 140 kilòmetres de mitjana i entre 3.000 i 2.200 metres de desnivell + acumulat. Es podrà triar entre 3 modalitats, la sencera, la East (de Roses a Aínsa) 0 la West (d’Aínsa a Donosti). El recorregut sempre busca paratges preciosos, racons oblidats i carreteres desconegudes, que sovint son molt estretes i estan en força mal estat, això fa que plantejar la Transpyr com a competitiva no sigui la millor idea, així que s’ha optat per una modalitat mixta poc corrent a casa nostra. La Transpyr transcorre per carreteres obertes al transit i els participants han de seguir la ruta amb GPS però en cada etapa hi haurà un tram cronometrat on es podran exprèmer els que vulguin gaudir d’un punt de competitivitat. Només us dic que tots els que l’any passat varem fer d’Aínsa a San Sebastian repetirem aquest estiu que ve.

Last year I was fortunate to be one of the lucky few who were able to test part of the route of the Transpyr Road, in the testing phase, at the time, but few days ago has been presented to society in all its extension. The race takes place in parallel to BTT’s older sister, and consists of 8 stages and 140 kilometers on average between 3,000 and 2,200 meters of altitude + accumulated. They can choose from three modalities, the complete, the East (from Roses to Ainsa) and the West (from Aínsa to Donosti). The route always looks gorgeous landscapes, forgotten spots, unfamiliar roads, which are often very narrow and in very bad condition. This makes the Transpyr Road pose a competitive running is not the best option, so they opted for a mixed type unusual here. The Transpyr runs along public roads and participants must follow the route with GPS but at each stage there will be a special stage where you can squeeze those who want to enjoy a competitive point. I recommend it very warmly. As I say to everyone who made ​​last year to San Sebastian from Aínsa repeat this summer.

Captura de pantalla 2013-02-11 a las 23.43.16

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s