The Transcontinental

Atenció! El 2 d’agost es donarà la sortida de la Transcontinental Race! Cursa de més de 3000 kilòmetres, en autosuficiència total, amb sortida a Londres i arribada a Istambul, amb 2 punts de control als Alps! Cada participant tria la seva ruta, on i quan para a dormir. L’organització seguirà via satèl·lit a cada participant i se’ls podrà seguir a les xarxes. Així de sencill.

Attention! On August 2 will start the Transcontinental Race! Departing in London and arriving in Istanbul,  over 3000 kilometers in total self-sufficiency, with, with 2 control points in the Alps! Each participant chooses his route, where and when sleep. The organization will satellite track to every participant . It’s that simple.

Transcontinental Race

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s