Strava Multiple Ride Mapper

No és nova, però m’agrada recordar que existeix l’Strava Multiple Ride Mapper, aplicació que un particular s’ha inventat per mostrar totes les entrades Strava sobre un mateix mapa! Entra i posa a la casella ID Rider la numeració de l’adreça html del teu perfil Strava. Espera uns minuts a que es descarreguin tots els teus rides.

Not new, but I like to remember that there is the Multiple Strava Ride Mapper, an application to show all your Strava rides on the same map! Enter and put in the Rider ID box the numbering of the html address to your  Strava profile. Wait a few minutes them to download all your rides.

Captura de pantalla 2013-02-10 a las 21.08.10 Captura de pantalla 2013-02-10 a las 21.09.21 Dolomites

Anuncis

2 comments

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s