BMX: Harry Main – Jackson Goldstone

Trobo molt impressionants els trucos dels BMXeros, en general, però us vull deixar dos exemples molt especials. Primer un vídeo del Harry Main, on sobren les paraules. Salts i trucos molt espectaculats. Després un vídeo del Jackson Goldstone, salts més baixets i menys piruetes… però no estan gens malament, tractant-se d’un xaval de 8 anyets.

I find it amazing the tricks of BMXrs in general, but I found two very special examples. First a video of Harry Main, where words are unnecessary. Espectaculats jumps and tricks. Following a video of Jackson Goldstone, jumps shorter and less pirouettes … but not bad, being a boy of 8 years old.

Harrymainia

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s