Hufnagel

Jordan Hufnagel és un dels Framebuilders que més m’apasionen. En el seu cas no només per les bicis que fa, sinó per tot el conjunt. La seva estètica, la del seu taller, els seus tatoos, les seves eines antigues…, per les seves bicis de passeig, plenes de detals fets per ell a mà, portaequipatges, bosses, tanques, llums… per les col·laboracions amb partners amb aquesta mateixa sensibilitat com ACE HOTEL…, pels seus logotips, el seu merchandising

Jordan Hufnagel is one I am most passionate Framebuilders. In his case, not only by doing bikes, but all over the whole. For his personal aesthetic, of his studio, with his old tools, tattoos … for his commuter bikes full of details made ​​especially for them, as wheel locks, saddle bags, fenders, lights … by equally special collaborations with partners as ACE HOTEL …, for his logos, his merchandising …

Captura de pantalla 2013-02-07 a las 22.34.45 Captura de pantalla 2013-02-07 a las 22.39.48 Captura de pantalla 2013-02-07 a las 22.44.44

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s