Stinner

A finals de més tindrà lloc a Denver, CO el NAHBS 2013, i l’Aaron Stinner, després de guanyar l’any passat el premi al millor Rookie, hi tornarà a muntar un stand. M’encanten les obres d’aquest jove framebuilder de Santa Barbara, CA, que de moment només fabrica en acer. Els seus preus són supercompetitius. Si no fos per l’embolic i pel pal econòmic de la duana espanyola, ja li hauria encarregat un quadro de carretera!

Later this month will be held in Denver, CO the NAHB 2013, and Aaron Stinner, last year after winning the award for Best Rookie, will be remounted a stand. I love the works of this young framebuilder Santa Barbara, CA, which for the moment only manufactures in steel. Their prices are super-competitive. If not for the mess and the high cost of Spanish customs, already would have ordered a road frame!

Captura de pantalla 2013-02-04 a las 22.50.55 Captura de pantalla 2013-02-04 a las 22.50.12 Captura de pantalla 2013-02-04 a las 22.51.40

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s