CityCross – Morvélo

Morvélo, és una empresa molt potent que fa roba de bici, en sentit ampli, des de MTB, Road, Track, Cyclocross, BMX, Commuter… maillots, samarretes, suaderes… per home, dona, nen…i sempre des de la passió per la bicicleta. A més a més de l’estètica particular dels seus productes, un altre tret els distigeix i és que no paren de pensar en events i conceptes com el CityCross. Una cursa de Ciclocross urbà en una fàbrica abandonada amb sèries de 30 minuts classificatòries a l’estil BMX. Mireu el vídeo que divertit!

Morvélo, is a very powerful bike makes clothes from MTB, Road, Track, Cyclocross, BMX, Commuter … Jerseys, T-Shirts … Men, women, children … and always from the passion for cycling. Besides the particular aesthetic of their products, have other distinguishing feature is that they do not stop to think about events and concepts like CityCross. An Urban Cyclocross race in an abandoned factory with 30 minutes qualifying series BMX style. See that video so funny!

Captura de pantalla 2013-01-30 a las 23.40.42

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s