H&M for BLB

Hennes and Mauritz (H&M) i Brick Lane Bikes (BLB) s’han ajuntat per treure una col·lecció de roba de bici urbana, pantalons, samarretes, camises, jaquetes, de carrer, però amb patrons i materials adequats per anar en bici, elàstics, sense costures molestes a l’entrecuix… Coneixem el concepte a a casa nostra a traves de Rapha, però abans altres marques americanes com Outlier van encetar aquest camí. Ja fa uns anys que va nèixer una petita marca Barcelonina, Muxu, que s’afegia al cada cop més nombrós ventall d’oferta, però el fet de que recentment marques de roba de carrer grans, com Levis i H&M s’incorporin a aquest mon de la roba per anar en bici, fa pensar que alguna cosa está canviant i que l’ús de la bicicleta en ciutat encara creixerá molt més del que ho está fent. La de BLB i H&M es tracta d’una col·lecció d’onze prendes que sortirà a la venda a 180 botigues H&M de tot el món, partir del 7 de març.

Hennes and Mauritz (H & M) and Brick Lane Bikes (BLB) have come together to make a collection of urban bike clothing, pants, shirts, shirts, jackets … Street clothes, but with patterns and materials suitable for cycling, elastic, without uncomfortable seams in the crotch … We know the concept through Rapha, but before other American brands such Outlier started this way. Muxu, a small brand from Barcelona, was added to the increasingly extensive range of options, but the fact that recently streetwear brands big as Levis and H & M join this world of clothing to go cycle, suggests that something is changing and that the use of bicycles in town will grow even more than it is doing.

Captura de pantalla 2013-01-28 a las 00.45.26

Anuncis

One comment

  1. Roc Majoral.

    Si, o la cosa canvia o algunes marques volen treure el que sigui de la moda bici / fixie….fins i tot Camper ha tret una línea especial per a ciclistes…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s