Minimal Carbon Fender

La col·lecció d’accessoris enginyosos s’amplia amb aquest “guardabarros” minimalista de carbono i ultralleuger. Bikesmart fabrica aquest parafang en carbono, monobraç, de només 75 grams de pes i que s’ancla ràpidament a la tanca ràpida de la roda i serveix per davant i per darrera i pels que dubteu si amb tant poca cobertura de la roda fa la feina, mireu el vídeo de sota.

We love the ingenious accessories so here you have this minimalist fender and ultralight carbon. Bikesmart makes this fender carbon single arm only 75 grams in weight and easy and fast anclage in quick release skewers and serves to both wheels. And for those who doubt whether such short wheel cover does the job, look at the video below.

Captura de pantalla 2013-01-25 a las 21.52.32

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s