Safe City Cycling Campaigns

Recentment m’han arribat 2 campanyes per promoure la mobilitat segura en bicicleta per ciutat. Us les poso les dues per que no poden ser més diferents. Una, la de la DGT, molt clara i amb molta informació interessant, però sense cap interès visual. L’altra, la de Londres, una minipeça d’art que busca l’impacte emocional, però que no informa de res.

Recently I have received two campaigns to promote safe mobility for city cycling. I put them both because they can not be more different. One, the DGT, very clear and very interesting information, but with no visual interest. The other, of London, a small piece of art that seeks above the emotional impact of the transmission of knowledge.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s