SSEC 2013

Veient aquest vídeo m’ha vingut al cap que el proper Campionat d’Europa de Single Speed, tindrà lloc a casa nostra, a Sant Gregori (Girona) del 12 al 14 d’abril. Les preinscripcions s’acaben de tancar, però podeu escriure un comentari al post de preinscripcions. La cursa pot ser alguna cosa similar a aquesta, però sense neu.

Viewing this video came into my head that the next European Championship Single Speed​​, will be held in Sant Gregori (Girona) from 12 to 14 April. Pre-registrations are open. The race may be something similar to this, but no snow.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s