The Sufferfest

M’encanta el producte que llença al mercat The Sufferfest!!! Una sèrie de 12 vídeos de una hora de durada per motivar a entrenar amb rodets i que realment serveixi per alguna cosa. No són només per que no ens avorrim, de fet estan pensats com a sessions d’entrenament on s’exigirà el millor de nosaltres. I la factura està cuidadíssima. Mireu sinó el vídeo de presentació aquí.

I love this product from The Sufferfest! A series of 12 videos of one hour to motivate roller train. Also to make it less boring, are intended as training sessions where we will place great demands. And the videos are spectacular and very elegant image.

Captura de pantalla 2013-01-21 a las 20.06.44

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s