Tomii Cycles

D’aquí a un mes i escaig tindrà lloc a Denver, CO una nova edició del NAHBS. Els blocs, webs i facebooks s’ompliran de fotos i notícies amb les darreres novetats dels constructors més prestigiosos, però deixeu-me que calenta motors presentant a un jove Framebuilder japonès que no trobareu a NAHBS. Nau Tomii es va traslladar als EUA a estudiar Belles Arts i va treballar fent d’escultor durant 12 anys, però la seva passió per les bicicletes fer que combinés l’escultura amb la construcció de peces per a bicicleta i que entrés en contacte amb els framebuilders de Boston i rodalies . Va acabar creant l’empresa 3RRR que fabrica plats a mà, cosa que li va alimentar el desig d’acabar fabricant els seus propis quadres. I no ha parat fins que ho ha aconseguit i ara està al capdavant de Tomii Cycles. Us deixo només un exemple que expressa bastant bé la seva sensibilitat i bon gust.

Within a month and a half will be held in Denver, CO A new edition of NAHBS. Blogs, websites and facebooks are filled with photos and articles with the latest news from the most prestigious builders, but let me warm engines featuring a young Japanese Framebuilder not find in NAHBS. Nao Tomii moved to the U.S. to study fine arts and worked by a sculptor for 12 years, but his passion for bikes made ​​sculpture combined with the construction of bicycle parts and it was contacting the framebuilders of Boston and vicinity . He finished creating the company that manufactures 3RRR dishes by hand, which fueled her desire to finish making their own tables. And it has not stopped until it has achieved and now is leading Tomii Cycles. I leave just one example that pretty well expresses his sensitivity and good taste.

Captura de pantalla 2013-01-18 a las 22.42.21 Captura de pantalla 2013-01-18 a las 22.42.02 Captura de pantalla 2013-01-18 a las 22.41.41

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s