SRAM Red road hydraulic disc brakes

SRAM encara no els ha presentat oficialment, però ja fa dies que van apareixent aquí i allà fotos del prototip de frens de disc hidraulic de carretera en que està treballant. Els pistons tenen moolt bona pinta, tant petitets. Les manetes és el que més espanta d’estètica ja que, com veieu, s’han hagut de fer crèixer molt cap amunt per poder allotjar-hi el dipòsit d’oli i el pistonet. La cosa ja es veu molt avançada. Em sembla que la propera bici de carretera ja haurà de tenir rosques per muntar frens de disc, eh?

SRAM has not yet officially launched, but it’s been days that appear photos of prototype hydraulic disc brakes road that is working. The pistons are very good looking, so tiny. The levers is what is most frightening about aesthetics as they have had to grow a lot to accommodate the oil tank and the entire mechanism. The thing is already well advanced. I think next road bike and should have threads to mount disc brakes, don’t you think?

Captura de pantalla 2013-01-03 a las 00.11.13 Captura de pantalla 2013-01-03 a las 00.11.36

Anuncis

One comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s