BTPS! Bike Tire Pressure System.

M’encanta la filosofia que hi ha al darrera de KickStarter. Per a qui no ho conegui, es tracta d’una plataforma de micromecenatge que permet a emprenedors a aconseguir recursos econòmics per dur endavant els seus projectes. Hi ha molts projectes relacionats amb el món de la bici. Fa mesos vaig ajudar a fer realitat les MagnicLights i d’aquí uns dies rebré els meus llums. Cada projecte té una pàgina amb un video de presentació i un racó amb els objectius a assolir, els dies que queden per aconseguir l’objectiu i els diners que porta recaptats i els que falten per recaptar. També s’especifiquen les diverses modalitats de econòmiques per ajudar al projecte. Des de 1 € a 500 € o més. En molts d’aquests casos compres el producte que ajudes a fer realitat. Els diners que cada mecenes hi destina no se’ls cobren fins que no acaba el termini i només en cas que el projecte assoleixi l’objectiu i per tant, veurà la llum. Si el projecte no aconsegueix els dines per enjegar, no et cobren la inversió que has fet.

De de tant en tant aparèixen projectes genials, com aquestes llums que us deia, el dels discos de carbono que he comentat en un post anterior o aquest BTPS! Un minisistema electrònic que es posa dintre la roda i envia constantment la pressió d’aire a l’iphone o al ciclocomputador, garmin… S’ha acabat mirar cada matí la pressió dels pneumàtics, posar la manxa, veure el manòmetre… No us sembla genial? Jo hi vaig a pujar ara mateix!

Aquí teniu el vídeo!

I love the philosophy of Kickstarter. For those who do not know, it is a micro sponsorship platform that allows entrepreneurs to obtain financial resources to carry out their projects. There are many projects in the world of cycling. For months I helped realize the MagnicLights and within days I get my lights. Each project has a page with a video presentation and a corner with the objectives to be achieved, the remaining days to achieve the goal and has raised money and missing to be recovered. It also specifies the various economic arrangements to help the project. From € 1 to 500 or more. In many of these cases are buying the product that helps to produce. The money that each intended patrons are not charged until the term ends only if the project reaches the target and therefore will be released. If the project falls short to boot, do not charge the investment you’ve made.

From time to time projects are great, how are you lights that I said, that of carbon discs that I mentioned in a previous post or this BTPS! A mini electronic device that is placed inside the wheel and sends air pressure constantly on the iphone or the cycle computer, garmin … No more looking every morning the tire pressure, put the air pump, watching the pressure gauge … Not this great? I’m going to bid now!

Captura de pantalla 2012-12-29 a las 18.36.50

Anuncis

7 comments

   • Charlie!

    Es monten en la cinta del fons de llanta, no? Doncs descartat les llantes tubeless de mtb o tubulars de cx… a la de carretera!

  • Charlie!

   No diu que sigui sumergible i a les llantes de tubeless hi ha líquid! El medidor de pressió és molt sensible potser el líquid li fa falsejar la mesura o la capa de goma que deixa fa que el wireless tingui menys abast… ja ens ho explicaràs!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s