HelloWorld!

Fa un mes llarg que faig proves i, ara que s’acaba el món, em decideixo a fer públic aquest post amb el que veu la llum per primer cop BalloonCollector, un bloc dedicat a difondre coses belles del mon del ciclisme. Curses especials, aventures úniques, fotografies sorprenents, bicicletes delicioses, vídeos estimulants…,  així com productes interessants, marques desconegudes a casa nostra, framebuilders imprescindibles, sempre amb especial atenció al petit productor que fa les coses a casa amb carinyo, amb productes de proximitat amb disseny propi… seguint una mica en la línia del que venia publicant al bloc de la Hunchback Society . Barcelona, vaja. P1030337

Anuncis

One comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s