TomRitchey

Tots hem tingut una potència, manillar, tija, Ritchey. Però no sé si tots sabem qui és de veritat Tom Ritchey. Mireu aquest meravellós minidocument que val molt la pena. Història viva del ciclisme i home important en l’orígen del mountainbike.

We’ve all had a Ritchey stem, a handlebar or a seatpost. But I do not know if you all know who is really Tom Ritchey. Look at this wonderful document that is worth it. He is living history of cycling and an important man in the origins of mountain biking.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s