SiCCC. Discos de carbono.

Al·lucinant aquest projecte que els de Kettle Cycles tenen a Kickstarter! Ja han aconseguit el que necessiten per començar la producció d’aquests discos de fre, de fibra de Carbono, amb recobriment Ceràmic i amb silicon Carbide, que no sé que és però fa la tercera C del nom comercial. Tot sembren avantatges respecte els discs convencionals; la meitat de pes, més resistents, reparteixen i dissipen millor l’escalfor i millor frenada. De fet no s’han inventat res, només han aplicat a la bici el que ja fa anys que fan servir a les competicions de motor. Va començar a la Formula 1.

Impressive project that Kettle Cycles have Kickstarter! They’ve got what they need to start producing these brake discs, made with carbon fiber, ceramic coated with silicon carbide, I do not know what it is but the third C makes the trade name. All advantages over conventional disks, half the weight, more resilient, distribute and dissipate heat better and better braking. In fact have not invented anything, only been applied to the bike what had been using years ago in motorsport racing. It started in Formula 1.

Aquí teniu el vídeo!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s