DeuxNorth

M’agraden els mitjons que fan i m’agrada aquest film que la gent de Deux North acaba de presentar en societat. Primera entrega de la Hunt Series on aquests gamberros de Nova York en que ens relaten el seu viatge cap a les Adirondack Mountains. Qui ho diria  que al pati del darrera de la Big Apple tenen aquests paratges, eh?

I like socks and I like the movie that people of North Deux just presented. This is the first part of the Hunt Series, where these thugs in New York tell us their journey to the Adirondack Mountains. I did not know about New York had these wonderful roads.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s