No-DripChainLube

Posar oli a la bici quasi sempre vol dir deixar el terra també ben lubricat. Fins i tot, algún dia, en la bici de carretera, també hem lubricat la pista de frenada de la llanta. Inclús hi ha algun poc àgil que en la bici de muntanya spraya el disc de darrera amb l’oli. Amb aquest sencill i enginyós invent presentat al darrer Interbike, aquest tema el tindriem resolt.

Lubricate the bike almost always means scatter the soil with the lube. Even, on the road bike, We surely lubricated track braking of the wheel when wanted to spray the chain with lube. I have been told that some little agile mountain biker, spray the disc brake with lube when trying to lubricate the chain. With this ingenious and simple invention presented at  latest Interbike, we would have solved this topic.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s