NinerDay

Diumenge vinent, dia 18 de novembre, TopFun, el distribuidor espanyol de Niner, Ergon, American Classic, Formula, Pedros… organitza a Sant Sebastià de Montmajor, entre Caldes de Montbui i Sant Feliu de Codines, el Niner Day. Des de les 9 del matí a les 16 de la tarda, en companyia de Chris Sugai, CEO de Niner Bikes, podrem disfrutar de circuits marcats, test de bicis Niner, presentació de novetats de Formula, l’XX1 de SRAM… i seguint la filosofia innovadora que va fer creure a Niner en les 29… hi haurà una competició de SingleSpeeds. Fins a on jo sé, serà la primera de la història a Catalunya. Jo no hi faltaré! I a més a més, seguint la tradició dels campionats americans, del món i d’europa, de SS, serà una festa, hi haurà cervesa als avituallaments i premi a la millor disfressa.

On Sunday, November 18, TopFun, the Spanish distributor of Niner, Ergon, American Classic, Formula, Pedros … organizes in Sant Sebastia de Montmajor, between Caldes and Sant Feliu de Codines the Niner Day. From 9 am to 16 pm, in the company of Chris Sugai, CEO of Niner Bikes, we will enjoy MTB marked circuits, Niner bikes to test, presenting new Formula, the SRAM XX1 … and following the philosophy and innovative Niner led to believe in the 29 … there will be a SingleSpeeds competition. To my knowledge, will be the first in Catalonia’s history. I will not fail! And, in the tradition of American, world and Europe, SS, championships, it will be a fest, with beer in refreshment area and prize for best costume.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s