SotaSeient

Aquí teniu un recull de les bosses sota seint i tool rolls que diverses petites empreses americanes estan produint a mà i venent per internet. Des de tool rolls, que van molt be si només hi portes eines i recanvis i només ho has d’obrir quan has de reparar. En aquesta modalitat, amb estètica retro i molt ben acabat però un pel gran tenim Mopha Delivers y molt més compacte el Tracko. En la vessant bosses, Archive i Burro son les liders.

Here’s a summary of the tool bags and rolls under going several small American companies that are hand producing and selling online. From tool rolls, a very good solution if you take only parts and tools and just open when you have to repair. In this mode, with retro aesthetic and very well finished but slightly big, Mopha Delivers and more compact the Tracko suggestion. In the side bags side, Archive and Burro are offering the best products.

Anuncis

2 comments

  1. Pekas

    Me encanta.. !!! y me ha motivado para hacerme la mía propia.. 😉 Ya te contaré.. Por cierto… tienes un blog muy interesante y motivador.. 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s